Právní podpora

Vážené kolegyně, vážení kolegové,

připravili jsme pro Vás novoroční podnikatelský dárek.

V minulých dnech jsme uzavřeli smlouvu o spolupráci s advokátní kanceláří JUDr. Prokopec a spol. . Tato kancelář se jako jedna z mála zabývá správním právem. Protože nás je už přes jedno sto řádných členů, chtěli jsme pro Vás vytvořit právní komfort v podobě kvalitních právních služeb renomované advokátní kanceláře. Služby kanceláře budou v rámci paušálu poskytovány jak našemu spolku, tak i za zvýhodněných podmínek i našim členům samostatně. Díky rozšířené členské základně a našim omezeným časovým kapacitám jsme zvolili cestu právního servisu právníků, kteří budou zasvěceni do problematiky našeho oboru a budou tak schopni okamžitě reagovat. Další, a to velice zajímavou věcí, jsou i podmínky, za kterých našim řádným členům budou tyto služby poskytovány.

První konzultace nebude v rámci řádného členství účtována a v případě dohody o zastupování právní kanceláří máte nárok na dojednanou cenu 1 000,- Kč za jednu hodinu (což v praxi znamená cca 50% z ceny obvyklé).

Věříme, že jsme Vás touto zprávou potěšili a přispěli tak k vyššímu podnikatelskému komfortu, pocitu bezpečí a ochrany v této nepřehledné době.

 

Pokud budete potřebovat využít právní pomoci je třeba nás nejdříve kontaktovat na náš email zkcoo@zkcoo.cz ! Děkujeme .

Vaše ŽKČOO
Webové stránky se aktuálně upravují, omluvte prosím případnou nedostupnost některých funkčností. Děkujeme za pochopení.
+